Koen Wauters met Valerie De Booser
Volledig scherm
Koen Wauters met Valerie De Booser © Dieter Bacquaert

Koen Wauters en Valerie De Booser uit elkaar: “We zullen altijd verbonden blijven door de kinderen”

ShowbizzKoen Wauters en  Valerie De Booser hebben besloten hun relatie stop te zetten. Dat nieuws maakten ze zaterdag bekend via Instagram. Ze waren 17 jaar getrouwd.

57 reacties

  • Line B

    4 jaar geleden
    Dat mensen geen tijd meer hebben voor elkaar, is geen gevolg, maar doelbewust in de hand gewerkt door de machtigen van deze aardbol!!!
  • herman de genst

    4 jaar geleden
    Ik zou ze in elk geval de kost niet willen geven waar kinderen worden geboren zonder dat er van liefde word gesproken ? In het geval van Wouters kan ik erin komen dat gezien zijn bekendheid het moeilijker word om zijn gezin de nodige aandacht te schenken iets wat van zijn wederhelft misschien ook wel kan gezegd worden . En dat scheiden als goede vrienden vind ik ook maar een fabeltje , kan zeer rap keren eens men over verdelen begint te kakelen .
  • Erwin Fiers

    4 jaar geleden
    Dat is de trend in deze samenleving waar nauwelijks nog tijd voor elkaar bestaat.17 jaar samen is niet niks en 2 kinderen erbij.Doet me denken aan o.a.Helmuth Lotti.Ik ga geen oordeel vellen.Alleszins veel courage aan Koen en Valerie.
  • Janin Vandermaelen

    4 jaar geleden
    En we zijn weer vertrokken. Hopelijk komen ze beiden nu met hun 2 voetjes terug op de grond terecht. Een kast van een huis, luxe met hopen, succes in de media enz. wat baat het allemaal als het tussen een koppel scheef zit! Geen derde bij betrokken? Twijfelachtig...
  • martin govaert

    4 jaar geleden
    Vaneigens ben je verbonden door je kinderen ... dat is net hetzelfde zeggen als de open deur staat open ...