Harry en Meghan
Volledig scherm
Harry en Meghan © Photo News

Harry en Meghan zullen hun koninklijke titels niet meer gebruiken

Harry en Meghan zullen hun koninklijke titels ‘His Royal Highness’ en ‘Her Royal Highness’ niet langer gebruiken. Dat meldt Buckingham Palace in een verklaring die opgesteld is door koningin Elizabeth zelf, zo blijkt.  Harry (35) en Meghan (38) zullen ook geen dotaties en toelages meer krijgen. De twee gaan ook 2,4 miljoen pond (2,8 miljoen euro) aan overheidsgeld terugbetalen, dat gebruikt werd voor de renovatie van hun Frogmore Cottage in het graafschap Berkshire.

26 reacties

  • Brigitte Garré

    4 jaar geleden
    Die 2 gaan nooit anoniem door het leven gaan, die zullen altijd gevolgd worden door de pers en kunnen rekenen op veel belangstelling. Slimme zet om nog meer te kunnen innen dan hun toelage met bezigheden die ze zelf kiezen.
  • jan geens

    4 jaar geleden
    Tja, privé heerschappijen van miljoenen ... ik dacht even dat ze zouden gaan leven als Jan modaal ... :-) stupid me !
  • Edwige Spiegel

    4 jaar geleden
    An Van Riet, is dat niet de bedoeling, dat de man of vrouw bij huwelijk een nieuwe familie sticht? Beetje jaloers misschien? Voor de rest, heel verstandige en snelle beslissing van Harry en Meghan, na alle bemoeienissen en pesterijen en getreiter van Britse & Internationale pers & media. Groot gelijk, hebben ze, om een dikke vinger op te steken. Slimme royals.
  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    Eigen middelen? Zijn geld 42 miljoen komt ook van de belastingbetaler, want gewerkt heeft hij ook niet. Het is net hetzelfde als Flip hier zou zeggen, ik betaal huur voor mijn paleis. Dat zou hij ook doen met ons geld. Dus niks top aan te zuigen, wij betalen en zij lachen.
  • jurgen aerts

    4 jaar geleden
    Allee Laurent, als buitenbeentje van de familie... Ge zit in de zelfde situatie. Laat zien dat ge zelfstandig kunt zijn en ga ook werken voor uw geld.