Matthieu Bonne
Volledig scherm
PREMIUM
Matthieu Bonne

Matthieu liep de Marathon des Sables en zwom het Kanaal over, maar... “Ik ben nog nooit zo diep gegaan als in ‘Kamp Waes’”

TVMatthieu Bonne (25) kickt op waanzinnige uitdagingen. En ook in ‘Kamp Waes’ gaat hij tot het uiterste. “Ik ben verslaafd aan fysieke pijn”, zegt de redder uit Bredene in Dag Allemaal. Dat hij zondag wel héél zwaar werd aangepakt tijdens zijn evaluatie heeft hem niet gekraakt. Matthieu overweegt zelfs om écht z’n kans te wagen bij de Special Forces.

9 reacties

  • ronny cuypers

    4 jaar geleden
    Als hij zo graag fysiek pijn heeft dan kan hij misschien een wat meer belastende job zoeken. In de bouw of zo gaan werken zal hij wellicht heel fijn vinden.
  • Marc De Laet

    4 jaar geleden
    Respect, alleen al omdat je het klaar speelde om 2 dagen lang met een enorm groot en zwaar touw te hebben rond gelopen!
  • Walter Corneel

    4 jaar geleden
    In 6 dagen leren wat normaal in maanden gebeurt klopt ergens niet
  • Daniel Corstjens

    4 jaar geleden
    Er zijn er die denken dat als je een top conditie hebt je er zijt maar dat is lang niet zo, je moet goed zijn in van alles en nog wat en vooral op bepaalde momenten wat schroeven los hebben in je hoofd!
  • Jacques Van de Velde

    4 jaar geleden
    Indien je bij de special forces zou gaan denk ik dat je in alle disciplines een degelijke opleiding krijgt en dat je tijd krijgt om alles zo goed als mogelijk aan te leren....... Dus niet de hele boterham in enkele dagen of weken.... Dan zal dit allicht wel beter lukken.....