August en Noëlla zijn nu ook officieel een koppel
Volledig scherm
August en Noëlla zijn nu ook officieel een koppel © Agentschap voor Natuur en Bos (ANB)

Een week goed nieuws: wolven August en Noëlla zijn een koppel en andere verhalen die je blij maken

Soms lijkt het alsof we bedolven worden onder slecht nieuws. Je zou bijna vergeten dat er ook veel, heel veel moois gebeurt. Speciaal daarom lichten wij er elke week een reeks hartverwarmende en positieve artikels uit. Om je week met een glimlach af te sluiten.

6 reacties

  • Jos Spriet-Dewaele

    4 jaar geleden
    Dat dit in de catergorie goed nieuws valt is betreurenswaardig. Wolven hebben niets te zoeken in een dichtbevolkt gebied als vlaanderen. Hebben die wolvevriendjes dan geen enkel idee waarom men ze hier uitgeroeid heeft. Wilde dieren horen thuis in een uitgestrekte wildernis en hier in vlaanderen moet men zo een gebied ver zoeken.Of willen die ook nog de mensen op een hoop steken. Goe bezig en dat allemaal omdat snotneuzen hun idee willen doordrijven.
  • Gustaaf Stoelen

    4 jaar geleden
    Ik denk niet dat er veel schapenboeren blij gaan zijn dat Noëlla en August een koppel zijn. Gaat het de kant op zoals met de destijds uitgezette vossen, zodat we geen kippen meer kunnen houden tenzij in een bunker?
  • marc van de poel

    4 jaar geleden
    Inderdaad veel goed nieuws, onder de zon. Behalve dan dat die geïmporteerde roofdieren hier nu onder bescherming van omhooggevallen welkom-wolf fantasten een roedel mogen vormen. Boer pas op uw schapen. En aan alle verdedigers van dit soort misplaatste excessen : Wie denkt u dat de door die beesten aangerichte schade betaalt? Juist ja, de staat. U en ik dus.
  • Frans Peeters

    4 jaar geleden
    Is dit goed nieuws??? Moet de kennis van natuurpunt dit zijn in plaats van zorgen over teveel boomkap
  • Fons Casteels

    4 jaar geleden
    Wolven in natuurgebied waar kinderen spelen en waar jeugdbewegingen overnachten en op dropping gaan, is géén goed nieuws dat me blij maakt.