Wim Soutaer, Charles Van Domburg  en Conner Rousseau
Volledig scherm
Wim Soutaer, Charles Van Domburg en Conner Rousseau © VTM Nieuws

Zingende Conner Rousseau belooft "de ommekeer" voor en met sp.a: "Veiligheid is ook een links thema”

Sp.a-voorzitter Conner Rousseau heeft op de nieuwjaarsreceptie van zijn partij in Heusden-Zolder gepleit voor meer aandacht voor veiligheid. Dat “linkse thema” vormde een van de speerpunten in zijn nieuwjaarstoespraak, naast solidariteit, hogere pensioenen en meer aandacht voor welzijn. Voorts riep hij, net als PS-voorzitter Paul Magnette donderdag, de andere politici op “te stoppen met de spelletjes”. Magnette gaf op de receptie aan dat ondanks de openingen de federale informateurs de socialisten en N-VA nog altijd niet samen rond de tafel hebben gezet.

143 reacties

  • Freddy Madou

    4 jaar geleden
    Veel beloften doen die ze nooit zullen waarmaken dat zijn we al zeker , maar wel open grenzen beleid voeren dat zullen ze zeker doen samen met de Groenen, maar daar geen woord over hé Connor , hoe vals kan je zijn mateke van mijn voeten.
  • Andre Perneel

    4 jaar geleden
    Neen ,hij is mijn mateke niet en zal het ook nooit worden , dat " kind " !
  • Maria de swert

    4 jaar geleden
    1500 € hier , beloftes daar enz.... maar ik hoor niemand zeggen waar men al dat geld gaat halen , we zitten al tot over ons oren in de schuld of kunnen die toveren ?
  • Erwin Schauvliege

    4 jaar geleden
    Waarom zwijgt hij over migratie ? Wil hij een socialistische partij voor de Vlamingen/Belgen of voor de vreemdelingen ? Wil hij later een maatschappij gebouwd op onze westerse waarden en ideologieën of werkt hij, net als de groenen, mee aan een toekomstige Islamistische dictatuur ? Waarom mag of durft hij hier geen duidelijk standpunt in nemen ? Zijn (potentiele) kiezers hebben toch het recht om dat te weten, of ?
  • Robert De Fruytier

    4 jaar geleden
    De zoveel honderdste belofte,die ze dan weer "vergeten" zoals gewoonlijk,en er nog wat show bijdoen;hoe hopeloos kan je zijn.....