BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wat een race! Iserbyt klopt Aerts in beklijvend duel en pakt z’n vierde zege in de Wereldbeker

VeldrijdenNeem Mathieu van der Poel weg en je krijgt een open wedstrijd. Dat is in Nommay nog maar eens gebleken. Een uur lang vochten Eli Iserbyt en Toon Aerts een bloedstollend duel uit. Iserbyt maakte in de voorlaatste bocht het verschil en boekt z’n vierde wereldbekerzege van het seizoen. Aerts blijft door z'n tweede plaats aan de leiding in het wereldbekerklassement. Laurens Sweeck werd op ruime afstand derde.  

7 reacties

  • Hans Peeters

    4 jaar geleden
    En Cant heeft wéér een afgang vermeden.
  • Robbe Leyssens

    4 jaar geleden
    Inderdaad een spannend duel met mooi podium. De reactie dat de verkeerde renner Belgisch kampioen werd begrijp ik niet...
  • Eduard Dierckx

    4 jaar geleden
    Alleen Bart Wellens wint al het ganse jaar met de vingers in de neus door zijn damesploeg, hij troeft daarmee zelf de Sven Nys mannen ploeg af. VDP is de haan in het kippenhok, als hij er niet is bij de mannen is het stuivertje wisselen en meer niet.
  • Dirk Van Den Bossche

    4 jaar geleden
    Spannender bij de dames ? Blijkbaar naar de heren niet gekeken dan? Wat een beklijvend duel tussen Toon en Eli , hetgeen bewijst dat we het met de verkeerde Belgische Kampioen moeten doen.
  • René Pijnacker

    4 jaar geleden
    7 Belgen in de top 10 waarbij weer eens een compleet Belgisch podium en dat bij de Wereldbeker. Spannend?? alleen voor de supporters van een bepaalde Belgische renner zeker. Internationaal zal het de mensen een biet zijn of een Aerts, Sweeck of Iserbyt wint.