Partijvoorzitters Paul Magnette (PS) en Bart De Wever (N-VA).
Volledig scherm
Partijvoorzitters Paul Magnette (PS) en Bart De Wever (N-VA). © Photo News

Informateurs Coens en Bouchez organiseren geheime ontmoeting tussen PS en N-VA

BinnenlandIn het grootste geheim hebben de informateurs Coens en Bouchez vandaag een ontmoeting georganiseerd tussen PS en N-VA. Dat is bevestigd aan HLN. Op die manier hoeven Coens en Bouchez morgen niet met lege handen naar de koning voor hun tussentijds verslag over de formatie van de federale regering.

72 reacties

  • Diane Bernaerts

    4 jaar geleden
    Polutnik Ronald: waarom zou Groen schrik moeten hebben voor nieuwe verkiezingen? Zij waren, samen met VB en PVDA, de enige winnaars, en ik zie geen enkele reden waarom ze nu afgestraft zouden worden. Als er iémand schrik moet hebben van nieuwe verkiezingen, is het wel N-VA. Nieuwe verkiezingen = nog meer stemmen die VB afsnoept van N-VA = de snelste weg naar paars-groen.
  • Victor Bellens

    4 jaar geleden
    NVA , PS of welke partij ook zal in de toekomst niet kunnen ontkennen dat het niet meer is zoals in 1900. Hoe zwart of wit men ook mekaar maakt de nieuwe generatie wil verandering partijen die dat niet begrepen hebben zijn niet van deze tijd.
  • Rita Maertens

    4 jaar geleden
    allemaal samen regeren : NVA + CD&V+ Groenen + VLD + SPa + PS + MR +Ecolo en ieder zijn deel geven
  • Ronny Ooijen

    4 jaar geleden
    jack vandenhende, en mensen die altijd, maar dan ook altijd in de handjes klappen als een politicus zijn of haar mond opent, noemt men karakterloze wezens. Zeker als men dat ook doet als diezelfde politicus plots het tegendeel beweert. Zulke reacties hebben we van u al vele malen gezien.
  • marcel mampaey

    4 jaar geleden
    Jan Peeters u beseft nog altijd niet dat Bart De Wever nog altijd de beste politieker is die maar al te best weet van welk hout pijlen maken. hij moet alleen verantwoording afleggen aan zijn kiezers en wat u zegt zal ons worst wezen. en wat de begroting betreft die was goed tot de restregering besloot nog 4 maanden met 30 zetels op 150 voort te kl-ten en nu zeggen dat er geen tijd meer is. staatschuld 106 proc is dat ook de schuld van nva.