BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Anderlecht AND
1
EINDE
2
Club Brugge CLU
  • 21' Goal Antoine Colassin
  • Hans Vanaken Goal 40' 80'

Debutant Colassin doet Anderlecht even dromen, maar weergaloze Vanaken schiet Club naar zege

Jupiler Pro LeagueNet als in de bekerwedstrijd heeft Club Brugge het - in het Lotto Park - opnieuw gehaald van Anderlecht. Met dank aan Gouden Schoen Hans Vanaken die twee keer scoorde. Paars-wit speelde zijn beste wedstrijd van het seizoen. Colassin maakte een opgemerkte debuut als diepe spits.

39 reacties

  • John Ulmer

    4 jaar geleden
    3 x in hetzelfde seizoen van Brugge verliezen (waarvan 2 x op eigen veld). Dat kan elke ploeg niet zeggen....Stel je voor dat ze PO1 halen, dan zou dat zelfs 5 x kunnen worden :-)
  • Pierre Jacobs

    4 jaar geleden
    Wereldgoal, op 100 pogingen zoals deze is er een binnen, en dan is mooi natuurlijk, als het er naast spreekt men er niet over.
  • Herwig Depoorter

    4 jaar geleden
    Wie Cools zag spelen tijdens de tweede helft vraagt zich af waarom die altijd in de tribune zit. En wie de voorspelers kansen ziet missen denkt aan Vossen, die ze wel afmaakt. Waarom Clement ?
  • eric debanne

    4 jaar geleden
    Heel mooie topper zeker weten ! Eerste helft voor paars-wit en sterke 2e helft voor club ! Maar Dennis mogen ze vervangen ...hoeveel kansen moet hij nog hebben om te scoren ? Een waardig partij van gouden schoen van aken met een prachtig doelpunt
  • Kayley Lodriguez

    4 jaar geleden
    Jonge, jonge, wat was die Dennis weer aan 't klungelen in de box. Van Aken gaat hem niet altijd redden... wereldgoal overigens. Belangrijke zege, als je programma komende matchen ziet. Goeie match ook. Coole Kompany, klassereactie. Maar wat een zootje op die tribune! Bayat, Van Eetveld, Vd Houte en z'n 'beauty', Coucke..d'er is ook nog Lefevre en co, straks nog een paar komieken enzo, VdStock draait hem om!!