Messi en Ansu Fati aan het feest na de enige goal van Barça.
Volledig scherm
Messi en Ansu Fati aan het feest na de enige goal van Barça. © AP
FC Barcelona BAR
1
EINDE
0
Granada CF GRA
  • 76' Goal Lionel Messi

FC Barcelona komt onder Setién pas los na rood Granada

La LigaOok onder Quique Setién, die maandag de ontslagen Ernesto Valverde opvolgde, is het tikitaka nog niet terug bij FC Barcelona. Pas na een rode kaart voor Granada-verdediger German Sanchez in de 69ste minuut kwamen de Catalanen los: 1-0.

  1. Rodrygo schiet Real Madrid met 2 goals weer wat comfortabeler naar de leiding

    Rodrygo schiet Real Madrid met 2 goals weer wat comfortabe­ler naar de leiding

    Het ging niet van harte, maar Real Madrid heeft de drie punten thuis gehouden tegen een stug Athletic Bilbao. Rodrygo trapte de Koninklijke al snel op voorsprong met een knappe plaatsbal in de verste hoek. Veel soeps was het verder niet voor rust, en ook na rust had Real moeite met Bilbao, het nummer vier in La Liga. 't Was opnieuw de Braziliaan die zijn team op weg zette naar de zege door op de counter 2-0 te maken. Real Madrid behoudt zo een kloof van acht punten op eerste achtervolger Barcelona. De laatste en enige competitienederlaag van Real dateert al van september 2023.
  2. “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt
    HLN Shop

    “Gekookt zijn ze vaak echt niet lekker”: Pascale Naessens verklapt hoe je groenten wél smakelijk op je bord krijgt

    Kookboekenauteur en keramiste Pascale Naessens (54) houdt van creëren. In plaats van vroeger werk heruit te geven, verschijnt nu haar eerste compilatie met de beste groenterecepten. Het eerste in een serie van vijf themaboeken waarvan het volgende helemaal rond desserts zal draaien. HLN Shop zette zich rond de tafel met de chef voor een gesprek: “Ik wil dat mensen plezier vinden in het bereiden van groenten, dat het leuk en lekker is.”