Speler-manager Vincent Kompany en T1 Franky Vercauteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Speler-manager Vincent Kompany en T1 Franky Vercauteren. © BELGA

Elk zijn waarheid: visies Vercauteren en Kompany over spitsenprobleem lopen uiteen

RSC AnderlechtDe prestatie van Anderlecht was bevredigend. Die van de 18-jarige doelpuntenmaker Colassin ook. Heeft paars-wit wel een extra spits nodig? Een vraag die in het Astridpark meer dan één antwoord kent.

15 reacties

  • Marc Pauwels

    4 jaar geleden
    Alle oude karkassen die Van Holsbeeck,Devroe en Van Hazebrouck hebben gehaald met dure contracten hebben niets gepresteerd en veel verlies opgeleverd. De enige weg voor een groeiclub als Anderlecht is jongeren opleiden, hun talent gedurende een 3-4 jaar gebruiken en dan doorverkopen. Enige manier om te overleven op lange termijn.
  • Marie Rose Hochepied

    4 jaar geleden
    Indien er niet zoveel gekwetsten waren Geweest dan zou Antoine zeker nog geen kans gekregen hebben om te spelen. En nu met de eer weglopen?? Wat kort door de bocht.
  • Florent Marien

    4 jaar geleden
    Prachtige eerste helft gezien van Anderlecht, edoch de tweede helft valt minstens de helft van de ploeg fysiek door de mand, verschillende spelers zijn conditioneel niet in orde. Zeker onze vriend uit Oostenrijk , die volgens zijn eigen zeggen enkele maanden geleden , Anderlecht sneller zou laten spelen, valt gewoon door de mand, blijft spelen op een veteranen tempo.Misschien toch een beetje werken op fysiek!
  • herman huyben

    4 jaar geleden
    Vercauteren zou toch alles eens komen oplossen.
  • Erwin Lauwens

    4 jaar geleden
    Er is gewoon geen geld meer bij Anderlecht. Om een spits te kunnen kopen zullen ze meer dan de helft van hun jeugd moeten verkopen aan een spotprijs. De andere ploegen weten ook dat het er armoe troef is. Verschueren zal zijn bureau kunnen leegmaken begin februari en Kompany zijn vriendenkliekje zal serieus uitgedund worden als PO1 gemist wordt. De toekomst ziet er daar niet rooskleurig uit.