Chateau Cupido
Volledig scherm
Chateau Cupido © Kristof Ghyselinck

IN BEELD. ‘Chateau Cupido’ met Karen, Gert en James schiet raak op BV-première

ShowbizzZondagavond vond in Theater Elckerlyc in Antwerpen de première plaats van ‘Chateau Cupido’, het komische theaterstuk met Gert Verhulst, James Cooke en Karen Damen. Voor het eerst staan de drie samen op de planken en dat lokte heel wat bekend volk.

0 reacties

  1. KIJK. Intieme blikken en vele aanrakingen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrolspelers
    TV

    KIJK. Intieme blikken en vele aanrakin­gen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrol­spe­lers

    Op 16 mei verschijnt het eerste deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’. Hoofdrolspelers Nicola Coughlan (37) en Luke Newton (31), die respectievelijk Penelope en Colin spelen, reizen wereldwijd om de serie te promoten. Tijdens hun vele interviews en fotoshoots valt op dat er veel chemie tussen hen is. Ze kijken elkaar diep in de ogen en schuwen fysiek contact niet. De collega’s en goede vrienden erkennen deze chemie. “Op een gegeven moment zijn we gestopt het te onderdrukken”, zei Nicola Coughlan bij de première van de Netflix-serie.
  2. Nadat brand z’n loft in de as legde, gooit Niels Destadsbader zich op repetities ‘14-18’: “Alles komt goed, met tijd en boterhammen”
    PREMIUM
    bv

    Nadat brand z’n loft in de as legde, gooit Niels Destadsba­der zich op repetities ‘14-18’: “Alles komt goed, met tijd en boterham­men”

    Zijn huis vernield na een brand, zijn optimisme nooit. “Alles komt goed, met tijd en boterhammen”, klinkt het. Die mentaliteit zet Niels Destadsbader (35) nu ook neer in zijn rol in spektakelmusical ‘14-18’, waarin hij het lichtpunt in het oorlogsveld wordt. Liefst zeventig keer, gecombineerd met de voorbereidingen van een nieuw seizoen ‘Ik vraag het aan’ voor VRT 1 - waar nieuwe contractbesprekingen op til staan. “De puzzel valt op het juiste moment in elkaar.”