Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Onderzoekers stellen: “Suikerroes is vergelijkbaar met shot harddrugs”

Voel je na het eten van een donut alsof het suikergehalte in je bloed piekt, dan beeld je je geen dingen in. Suiker eten geeft je een ‘rush’, vergelijkbaar met het effect dat je krijgt na een shot harddrugs. Tenminste, dat suggereert een nieuwe studie.

4 reacties

  • DIRK RASSCHAERT

    4 jaar geleden
    En het is allemaal slecht voor je tandjes. Men spreekt hier over onderzoekers, niet over serieuze en gestudeerde geleerden zeker ? Volg een ketonendieet , niet fanatiek, waarbij ik toegevoegd suiker zoveel mogelijk vermijd, ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld. Mijn bewustzijn is dus blijkbaar sterker dan mijn onderbewustzijn !?
  • Wendy Van de kerkhof

    4 jaar geleden
    Wil maar zeggen doe er iets aan . En dan de Belgische wetten Sorry wij kunnen jullie niet helpen . Maar als je met zo iemand in huis leeft en je maakt dat mee . Krijg je overal hetzelfde antwoord . Sorry ze moeten zelf van die verslaving afwillen . En wat als ze zover zijn en dat niet meer begrijpen . Ja colloqueren . Na een week terug buiten en spel begint opnieuw . Maak een wet om mensen verplicht tot opname te dwingen !!!
  • dwight de rijcke

    4 jaar geleden
    Dit kan je echt niet meer serieus nemen
  • Jenny stevens

    4 jaar geleden
    Ik heb dat ook en word weer eens tijd Chronium te gaan halen bij apotheek en werkt echt hoor !