VRT
Volledig scherm
© VRT

Heftige beelden in ‘Kamp Waes’: Aaron en Zeger gevangengenomen en hard aangepakt

TVZondagavond werd de zesde aflevering van ‘Kamp Waes’ uitgezonden, en dat was er weer eentje van formaat. De kandidaten werden - zoals gewoonlijk - hard aangepakt, zeker nadat er heel wat fouten werden gemaakt.

4 reacties

  • Martin Meuris

    4 jaar geleden
    Waarom moest Mathieu leiding geven? Niet iedereen wilt leiding geven daarom zijn er toch ook rangen in het leger. Bijna of ze een officieren opleiding willen geven op een week tijd.
  • Jurgen Meurs

    4 jaar geleden
    In vergelijking met het origineel op de BBC jaren geleden waar fitness experts en dergelijke werden gedropt bij de SAS is dit nog vrij mild.
  • Guy Boeykens

    4 jaar geleden
    dit programma is afgeloerd van selecion usa maar komt nog niet tot aan de knoesels van het origineel , en trouwens hier zijn ze nog vriendelijk de opleiders ,in onze opleiding kreeg je stampen en allerlei verwensingen , toilettten kuisen met tandenborstel , etc , opleiding flawinne (groen mutsen ) dit is een lachertje en juist bedoelt om zoveel mogelijk rekruten te mobiliseren :(
  • Theo Van Hoof

    4 jaar geleden
    Nog slappe kost. In oorlogsgebied zijn ze echt niet vriendelijk. Denk je dat ze in Guantanamo vriendelijker zouden behandeld worden. Uiteindelijk is het de vijand om informatie te doen. Het is dan kiezen tussen jou leven of dat van je collega's in gevaar brengen. Terwijl je ook niet zeker bent van overleven als je de info wel verstrekt. Ik vond dat de kandidaten zich daar goed uit de slag trokken.