Het lot van Trump ligt in handen van de 100 senatoren (51 Republikeinen en 47 Democraten), allen benoemd als jurylid.
Volledig scherm
PREMIUM
Het lot van Trump ligt in handen van de 100 senatoren (51 Republikeinen en 47 Democraten), allen benoemd als jurylid. © Getty Images.

Drie redenen waarom Trump tóch kan vallen

De Senaat is de komende vier weken aan zet in het impeachmentproces tegen Donald Trump. Hij lijkt onkwetsbaar, maar er vallen barsten in het Republikeinse kamp.

17 reacties

  • yves dekeersschieter

    4 jaar geleden
    Obama was een showman die niets voor zijn volk heeft verwezenlijkt, Trump heeft de Amerikanen weer hoop gegeven, een van de beste presidenten ooit samen met Ronald Reagan. En laat links maar dromen over de afzetting van Trump
  • Mario Cannas

    4 jaar geleden
    Theo Schuermans. Het is totaal niet dankzij Trump dat de Amerikaanse economie een hoogconjunctuur beleeft. De maatregelen zijn destijds in gang gezet door...Obama....Trump heeft een belastingverlaging ingevoerd die goed is voor...de rijken...De werkloosheid is gedaald dankzij Trumps deregulering aangaande lonen. De lage lonen zijn....nog lager. Velen hebben 3 jobs om dan nog de eindjes aan elkaar te knopen... Die vele onderbetaalde jobs worden mee in de werkloosheidscijfers opgenomen.
  • Jean Pierre

    4 jaar geleden
    Trump zal herkozen worden hij is een zionist die alleen maar geeft om de 1%
  • wesley netnem

    4 jaar geleden
    Er zijn geen Correcte Politici of die iets inzitten met de Modale Burgers ! Democratie Bestaat niet dat is een Illusie om ons Kalm te houden ! Overal in de wereld is de Verhouding Arm en Rijk volledig ontspoort met dank aan de Politiek die dit gefaciliteerd hebben terwijl ze allemaal Democratie Roepen ! Democratie is de Wil van de meerderheid en dat zijn Armen dus Bestaat Democratie niet !!!!
  • Leo Duym

    4 jaar geleden
    Het zal de doorsnee kiezer worst wezen of Trump illegaal gehandeld heeft of niet; zolang het goed gaat in de VS mag hij zelfs zijn bloot g..t laten zien, het zal hem niet schaden.