© ISOPIX

Rihanna krijgt nu ook haar eigen magazine

Samen met het Britse magazine i-D heeft Rihanna haar eigen magazine uitgebracht: Rihannazine. Na een eigen modehuis en boek in 2019 start ze 2020 dus alweer met een nieuw creatief avontuur.

flb

Naar aanleiding van de veertigste verjaardag van i-D heeft het Rihanna aan boord gehaald om een speciale limited edition van het magazine te maken. Dat kreeg de naam Rihannazine en werd door de popster in alle aspecten mee vormgegeven. Ze besliste ook wie aan het nummer mocht bijdragen en koos onder meer voor Gigi Hadid, Lena Waithe, Alexa Demie, Paloma Elsesser, Adwoa Aboah en Yolanda Renee King. Zij mochten stukken schrijven over hoe ze het komende decennium zien.

“Voor mij staat dit bijzondere nummer van i-D voor verandering en cultuur”, zegt Rihanna over het project. “Het is opgedragen aan zij die geleidelijk de gemeenschappen hervormen op het gebied van mode, muziek, kunst en activisme en inzetten op het creëren van een meer inclusieve en diverse toekomst.”

Het magazine kan alvast besteld worden via de website van i-D. Rihannazine kost omgerekend zo’n 14 euro en wordt eind januari verstuurd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer