Rich Fury/Invision/AP
Volledig scherm
© Rich Fury/Invision/AP

Ozzy Osbourne (71) onthult: “Ik heb de ziekte van parkinson”

CelebritiesOzzy Osbourne (71) heeft vandaag, dinsdag, bekend dat hij is getroffen door de ziekte van Parkinson. Dat vertelde de rocker tijdens een emotioneel interview met ‘Good Morning America’, waar ook zijn vrouw Sharon mee aanwezig was. 

5 reacties

  • ISABEL FRANCOIS

    4 jaar geleden
    Hij is al een medisch wonder op zichzelf!Met al zijn alcohol en drugsmisbruik is het een wonder dat hij nu zelfs nog leeft.Trouwens tijdens de opnames van 'The Osbournes' een kleine 20j geleden trilde hij ook al erg,was toen al een oude vent in zijn bewegingen.
  • Joseph Van Gool

    4 jaar geleden
    Ik denk dat die wel wat meer mankeert dan alleen de ziekte van parkinson.
  • John Van beton

    4 jaar geleden
    Dat die mens nog leeft is al een wonder, gezien zijn drug- en alcoholverleden... En de tremor zal hij ook wel ondertussen gewend zijn “dankzij” het gebruik... :)
  • Francois VERHEYEN

    4 jaar geleden
    Het is één van die gasten die blij mag zijn dat hij al zo oud geworden is, een leven van seks, drugs en alcohol laat altijd zijn sporen na. Maar wel een geweldige muzikant die ik al volg van de Black Sabbath periode.
  • Griet Maes

    4 jaar geleden
    Had die dat niet al jaren? Ik herinner mij hun tv show van pakweg 20 jaar geleden en ook toen beefde hij al heel erg en had hij zijn lichaam duidelijk niet 100% onder controle. Kan toen ook van de drank geweest zijn natuurlijk :)