Thomas Didillon
Volledig scherm
Thomas Didillon © BELGA

Thomas Didillon moet keepersprobleem bij RC Genk oplossen, Anderlecht wil Fransman alleen verkopen

Jupiler Pro LeagueThomas Didillon (24) moet bij Racing Genk de vervanger worden van de onfortuinlijke Maarten Vandevoordt (17). De Limburgers willen huren, Anderlecht verkopen. De gesprekken tussen de twee clubs lopen, een akkoord is er nog niet.

12 reacties

  • Norbert Deploige

    4 jaar geleden
    Genk is fier over zijn jongeren.......awel hier is er de gelegenheid om dit waar te maken.
  • Frankie A S Goethals

    4 jaar geleden
    Probeer eens te kijken zoals een bedrijfsleider die een ander (niet voetbalploeg) bedrijf overneemt; herstructureert, reorganiseert en moderniseert. Die zal ook de eerste jaren verliezen maken, dus zeker en vooral geen paniek, eerder geduld. Verder kijken dan uw neus lang is aub. Pas daarna komt de groei en kan men de vruchten plukken van een nieuwe visie.
  • Pieter De Ruyter

    4 jaar geleden
    Anderlecht versterken?Die hebben 95 miljoen euro schulden (bijna 4 miljard BFR),die moeten alleen maar saneren.Dit jaar volgt er opnieuw een pak extra schulden omdat ze PO I niet halen en een toeschouwersaantal dat nu al gezakt is tot 15.000.
  • Jean-marc Geirnaert

    4 jaar geleden
    Juist van Roy, rsca moet zich niet versterken, cercle zal er dit jaar uitvallen en Po1 kan niet meer voor Rsca.
  • Cor Vermonden

    4 jaar geleden
    Mag een club uit de pro league in de eindfase van een competitie spelers overnemen, kopen van een ploeg uit dezelfde reeks al of niet concurrerend ?.Dat is toch pure vervalsing en intimidatie.