Instagram
Volledig scherm
© Instagram

“Géén botox, géén oogcorrecties en géén facelift”: Eveline Hoste schrijft open brief na kritiek op transformatie

ShowbizzEerder deze week kon je in TV Familie een interview lezen met de flink afgevallen ex-Miss Belgian Beauty Eveline Hoste (38). Het weekblad vroeg haar om haar ‘dieetgeheim’ te delen en dat heeft Eveline graag en uitgebreid gedaan. Haar verhaal werd vervolgens gretig gedeeld, en dat heeft geresulteerd in een immense stroom aan reacties. Via een open brief reageert Hoste nu op alle commentaar. 

10 reacties

  • Erwin Peeters

    4 jaar geleden
    Ze zier er wonderlijk mooi uit. Mensen zouden heel blij zijn met deze look. En het is van deze tijd dat mensen een filter gebruiken, ik weet niet hoe het moet maar dat is dan ook voor jongere mensen... Prachtig Eveline met of zonder filter.
  • ivo torfs

    4 jaar geleden
    Ziet er niet slecht uit maar ik vond ze vroeger beter, ieder zijn goesting zeker.
  • Judith Wouters

    4 jaar geleden
    Aandacht is wat je vroeg, maar respekt is van een andere orde. Als je daarom gaat bedelen krijg je dit resultaat. Staat dan niet op sociale media. Ik vind en vond ze helemaal niet mooi.
  • Francois Sals

    4 jaar geleden
    Ghislain Huysentruyt >>>inderdaad ,zo is dat !!! Het nadeel van een filter te gebruiken is dat men iemand boven natuurlijk mooi kan vinden en dat je dan zwaar ontgoocheld ben als die zelfde persoon in werkelijkheid ziet!
  • Marko Decandt

    4 jaar geleden
    Dus eigenlijk heeft ze niet effectief aan haar gezicht laten bouwen maar heeft een filter dat wel gedaan. Het resultaat blijft wel hetzelfde op de foto natuurlijk, het is niet haar natuurlijk gezicht.