Niels Destadsbader is vanaf dit seizoen te zien in een nieuwe reeks van 'Holland-België'. De Vlaamse zanger en presentator is de nieuwe captain van Team België.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels Destadsbader is vanaf dit seizoen te zien in een nieuwe reeks van 'Holland-België'. De Vlaamse zanger en presentator is de nieuwe captain van Team België. © ANP Kippa

Te veel Niels Destadsbader op te korte tijd? Bart Peeters, Koen Wauters en Peter Van de Veire over het gevaar

ShowbizzNiels was het voorbije jaar niet van het scherm weg te slaan. Hij zat in de jury van ‘Belgium’s Got Talent’, was één van de gezichten van Rode Neuzen Dag, presenteerde de Gouden Schoen, had een hoofdrol in de vierde film van ‘F.C. De Kampioenen’, zat in ‘De Familie Van Elsen’ op Joe, was een spraakmakend lijdend voorwerp in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ en dook op in ‘Alloo Bij...’. Als klap op de vuurpijl zond VTM op oudejaarsavond het concert van Niels in het Sportpaleis uit. Dag Allemaal praat met enkele kenners over het gevaar van te veel op het scherm te komen.

28 reacties

  • Erwin De Meyer

    4 jaar geleden
    En binnenkort nog meer van dat gezwam als hun nieuwe zender in de lucht hangt.
  • erik vercammen

    4 jaar geleden
    Ik ben hem al een tijdje beu. Er zijn zoveel goede talenten in België dat men best eens wat meer verschillende gezichten mag gebruiken.
  • Eddy Wolfs

    4 jaar geleden
    Ik kijk meer en meer op mijn laptop naar hoogstaande en betere programma's de lijn liggen van mijn voorkeur. Al die ovegewaardeerde BV's zoals Bart Peeters, Jonas Van Geel, Meskens ... kunnen me totaal net bekoren. Ons land bulkt van talent die ergens wat verloren in een hoekje zitten te wachten op waardering. Maar daar kraait geen haan naar. Heel erg !
  • Jan Van Gent

    4 jaar geleden
    Dat is typisch de media plots hebben ze iemand en die moet dan plots alles presenteren zoals er maar 1 is en het de beste is . Hebben we genoeg gezien met Wauters , Tesoro , Meskens ,..... en zo speciaal zijn ze niet al denken ze van wel ...
  • Donald Borremans

    4 jaar geleden
    niet zeuren, wegzappen!