Het zinkgat is amper 30 op 30 centimeter groot.
Volledig scherm
Het zinkgat is amper 30 op 30 centimeter groot. © VTM

Opnieuw hinder op Brusselse binnenring door wegverzakking aan Vierarmentunnel: al meer dan halfuur aanschuiven

Door een wegverzakking aan de Vierarmentunnel in Tervuren was er vanmorgen ernstige verkeershinder op de Brusselse binnenring. Ook het begin van de avondspits verloopt erg moeizaam: iets voor 16 uur was het al meer dan een halfuur aanschuiven, zo heeft Peter Bruyninckx, woordvoerder van het Vlaams Verkeerscentrum, op Twitter gemeld.

8 reacties

  • Peter Nols

    4 jaar geleden
    Gaten van 30 op 30 cm, ik weet er zo tientallen liggen in Vlaanderen, ook op de fietspaden.
  • Walter Mertens

    4 jaar geleden
    Vrachtverkeer? Dat rijdt er al jaren en jaren door. Maak het zoals het moet.
  • Mario Tersago

    4 jaar geleden
    Kunnen we dan naar de structurele oorzaak gaan aub? Transport wordt zwaarder, capaciteit is vol en weldra rijdt iedereen rond in een elektrische wagen die dubbel zo zwaar weegt als de wagen nu. Dus het gaat er echt niet op beteren, integendeel. Je mag nog zoveel werken uitvoeren, als je de oorzaak niet erkent en aanpakt, staat er ons nog wat te wachten.
  • ringo van der pulst

    4 jaar geleden
    Slijtage? dat is gewoon een open hol.Put slecht gefundeerd zeker.
  • Mark Van Puyvelde

    4 jaar geleden
    Ondertussen betalen we alsmaar meer taksen en verbetert er niks! Er is geen geld...? Komaan zeg, gebruik de middelen voor wat ze zijn en stop met de zakkenvullerij. De politici die jarenlang verantwoordelijk zijn, moeten onmiddellijk het ontslag zonder oprotpremie worden aangeboden. Maar dit zal nooit gebeuren want ze zijn allemaal schuldig. Geld stinkt, dat is het enige wat onze leiders nog kennen.