Harry en Meghan.
Volledig scherm
Harry en Meghan. © EPA

Tienduizenden Canadezen tekenen petitie tegen betalen van beveiliging voor Harry en Meghan

RoyaltyDe Engelse prins Harry en zijn vrouw Meghan kunnen vooralsnog niet op een warm welkom rekenen in Canada, het land waar ze de helft van het jaar willen doorbrengen met hun zoon Archie. Ruim 80.000 Canadezen hebben een petitie ondertekend tegen het betalen van beveiliging voor het stel.

12 reacties

  • willy zachel

    4 jaar geleden
    Daar kan niemand iets aan veranderen ? Als de paus of een president daar op bezoek komt kost dat ook miljoenen aan beveiliging ? En of de belastingbetaler het daar nu mee eens is of niet dat veranderd er niets aan ? Het is allemaal wettelijk zo voorzien en zo zal het ook blijven ! Hetzelfde met diplomatieke onschendbaarheid !
  • Ives Ameel

    4 jaar geleden
    Ja en gelijk hebben ze, ze willen op zichzelf zijn en dus kunnen ze voor al hun kosten opdraaien, zeker niet de belastingbetaler.
  • Alain Catry

    4 jaar geleden
    Gemakkelijk om te beloven met het geld van de belastingen !
  • Johan Launders

    4 jaar geleden
    Zij moeten instaan voor hun eigen keuze. Trouwens dat zou geen probleem moeten zijn en... vragen ze erom of denken/veronderstellen de Canadezen dat ze dat moeten doen? Als ze trouwens iets tekort zouden komen, dan hebben ze nog een om die wat drinkgeld zal geven..
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    Mensen met veel geld hebben geen besef van wat geld waard is en vinden alles vanzelfsprekend. Waarom moeten ze tenslotte beveiligd worden ? Ze kunnen ook op zoek gaan naar een eiland pom privacy te hebben :-)
  1. Spaanse koningin Sofía belandt in het ziekenhuis, maar bezoek van echtgenoot Juan Carlos hoeft ze niet te verwachten
    PREMIUM
    royalty

    Spaanse koningin Sofía belandt in het ziekenhuis, maar bezoek van echtgenoot Juan Carlos hoeft ze niet te verwachten

    Decennialang is ze bedrogen en vernederd door haar echtgenoot, de Spaanse oud-koning Juan Carlos (86), bijgenaamd “de man met 5.000 minnaressen”. En nu ze in het ziekenhuis ligt, moet ze ook niet rekenen op een bezoek van hem. Koningin Sofía (85) heeft geleerd op zichzelf te leven, ten dienste van het koningshuis. Toch lijkt er sprake van een ‘hernieuwde harmonie’, klinkt het bij Spaanse royaltyexperts. “Ze had alle redenen om te scheiden, maar bleef hem toch trouw.”
  2. Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”
    PREMIUM
    Royalty

    Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

    Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde ze ook nog wat ze écht dacht. Van lof voor haar intussen vervreemde vader tot harde woorden voor prins William: dit zijn de meest opmerkelijke blogposts van Meghan, weer opgevist.