Inbrekers richten ravage aan in kantoren op de Bosuil

Onbekenden hebben in de nacht van donderdag op vrijdag ingebroken in het Kwadro-gebouw op de Bosuil. De inbrekers richtten een ravage aan in de kantoren en de fanshop en gingen met enkele duizenden euro’s aan de haal. De club heeft er goede hoop op dat de daders worden gevat.

joro

De eerste medewerker die vrijdagochtend toekwam op de club stelde vast dat een aantal deuren van het Kwadro-gebouw waren geforceerd. Alle bureaus waren overhoop gehaald, verschillende deuren ingestampt en uit het slot gehaald, kassa’s waren opengetrokken en computers lagen op de grond. De dieven gingen aan de haal met enkele duizenden euro’s.

De daders liepen zo’n vier uur lang rond in de kantoren en in de fanshop en zouden duidelijk herkenbaar te zien zijn op de camerabeelden. “Ik hoop dat we snel resultaat hebben en die mensen van de straat kunnen plukken”, zegt Yorik Torreele, directeur van Antwerp FC.

Intussen is de fanshop weer open. Vanavond speelt Antwerp een uitwedstrijd in Lommel.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.