Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Na petitie van Canadezen: “Harry en Meghan zullen zelf beveiliging terugbetalen... als ze genoeg verdienen”

RoyaltyPrins Harry (35) en Meghan Markle (38) willen zelf een deel van de kosten voor hun beveiliging ophoesten. Dat vertelt een bron aan de Britse krant The Daily Telegraph. Er is wel één voorwaarde: de nieuwe activiteiten van het koppel moeten genoeg geld in het laatje brengen. 

5 reacties

  • chantal steenackers

    4 jaar geleden
    Ze krijgen nog steeds 3 miljoen per jaar.
  • Urban Vyaas

    4 jaar geleden
    In de VS worden de naaste familieleden van de president ook beschermd door de secret service. Harry werd geboren als een potentieel doelwit van terroristen en gangsters. Hij heeft daar niet om gevraagd dat zijn grootmoeder koningin van Canada was en zijn vader en broer toekomstige koningen. 'k Zou nog eens het gezicht van de canadezen en hun politici willen zien als hem iets overkomt of hij gegijzeld wordt "in ruil voor...".
  • Elle Devee

    4 jaar geleden
    Die hebben nogal lef. Ze zullen de kosten terugbetalen op voorwaarde dat ze genoeg poen kunnen pakken met de verkoop van hun koninklijke afkomst waar ze zelf afstand van gedaan hebben. Gewoon negeren die voorwaarden. Dat ze zelf opdraaien voor alle onkosten en zonder voorwaarden.
  • Henri Savelkoul

    4 jaar geleden
    Waarom moet de belasting betaler opdraaien voor deze gewaande personages hun zaken imperium te laten opbouwen hun inkomsten zijn ettelijke malen hoger dan deze van het werkvolk
  • André Gijbels

    4 jaar geleden
    Ze weet niet waar ze aan begonnen is de lieve Meghan