Vincent Kompany beantwoordt vragen op Facebook
Volledig scherm
Vincent Kompany beantwoordt vragen op Facebook © rv

Vincent Kompany beantwoordt vragen van Anderlecht-supporters: “Laten we zien wie laatst lacht”

AnderlechtVincent Kompany heeft op de Facebookpagina van Anderlecht vragen van de fans beantwoord. De speler-manager geeft aan dat hij zich “geen zorgen” maakt. Sterker zelfs: “Mijn geloof in het proces is alleen maar toegenomen. De kritiek gebruiken we als extra motivatie.” 

35 reacties

  • David Van Petegem

    4 jaar geleden
    Ja, want Anthonyken, Chadli, Kompany komen pas piepen bij de eerste ploeg.
  • Fabrice Braccio

    4 jaar geleden
    Als Vlap, Nasri, Zulj, Sanneh, Bakkali, Dimata, Milic, Musona, Vranjes, Saief,Thelin, Kums, Trebel, Didilion, Sa , Najar, Gerkens, Makarenko en wie vergeet ik nog allemaal kansen hadden gekregen en/of gepakt als ze werden opgesteld dan hadden we nooit gehoord over de vee jongeren.Het is uit pure "armoei" dat ze nu noodgedwongen jongeren moeten zetten.En de echte goede zijn binnen nu en twee jaar weg.
  • Jean Emare

    4 jaar geleden
    Besef jij nog altijd niet dat er een plan, een visie.. en dat men daar niet van zal wijken Erik Audenaert & Co? Lange termijn denken.. al de rest zal vergaan is zijn eigen shit. Kijk maar naar Genk. Goede jeugdwerking en duidelijke visie. Vroeg of laat hangen de caliermo's, den antweirp en de butchers uit Luik.
  • Frankie A S Goethals

    4 jaar geleden
    Kompany heeft 100% gelijk. De weg vooruit én de toekomst komt van de jeugd. Dit zijn stuk voor stuk ruwe diamantjes die nog moeten geslepen worden tot dure schitterende juwelen. Bovendien is geduld een mooie deugd, nog eventjes doorbijten en dan de vruchten plukken.
  • Dieter Van Criekinge

    4 jaar geleden
    Erik, Vincent kompany is een zegen voor heel het Belgisch voetbal besef dat toch eens.