Photo News
Volledig scherm
© Photo News

‘t Is weer prijs met Didier Lamkel Zé nadat hij tot woede van Bölöni penalty opeist, mist en meteen na zijn vervanging het stadion verlaat: “Sorry”

Croky CupDidier Lamkel Zé heeft zijn stilaan erg twijfelachtige reputatie vanavond opnieuw alle eer aangedaan. De Kameroener eiste even voor het uur een penalty op bij een 0-0-stand, alleen om die te missen. Iets later verliet hij na zijn vervanging meteen het stadion. “Nogmaals sorry aan de ploegmaats en de fans”, reageerde hij op Instagram. Dat terwijl de ploegmaats het één voor één gehad hebben met hem.

38 reacties

  • jan boden

    4 jaar geleden
    Als je al zo onder vuur ligt bij supporters en teamgenoten, neem je toch geen risico door een penalty op te eisen, wetende dat je niet op de lijst staat. En als hij hem binnen schiet, trekt hij zijn shirt uit en pakt een onnodige gele kaart. Schors hem tot het einde van het seizoen en zoek dan een oplossing, ontbindt desnoods zijn contract.
  • Jean-Paul Hoornaert

    4 jaar geleden
    ik begrijp niet dat men zo een speler met die mentaliteit nog opstelt
  • Lawrence Van Damme

    4 jaar geleden
    Serieus falen van het bestuur om hem continue nieuwe kansen te geven. Bij Club pakken ze die dingen toch veel beter aan.
  • Frans Faes

    4 jaar geleden
    Duurbetaalde verwende jong. Egotrippers. Teamgeest: nul.
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    En dan durft Boloni nog de schuld bij Refaelov en Mbokani leggen. Neen....in het geval van die halve gare zijn er drie schuldigen. Boloni die hem tegen beter weten in blijft opstellen en het duo Mister Plasticine en d'Onofrio die hem niet durven schorsen en /of straffen.