Blake Lively en Ryan Reynolds tonen hun kinderen voor het eerst

Acteurskoppel Blake Lively en Ryan Reynolds hebben hun twee dochtertjes voor het eerst aan de wereld getoond. James (2) en hun jongste spruit mochten met hun ouders mee op de rode loper.

vwh

Het was donderdag een grote dag voor de Canadese acteur Ryan Reynolds: hij mocht zijn ster op de Hollywood Walk of Fame in Los Angeles onthullen. Zijn gezin woonde deze bijzondere gebeurtenis bij en daarmee was het de eerste keer dat de wereld de twee dochtertjes van het koppel te zien kreeg. James, die vrijdag haar tweede verjaardag viert, heeft blond krulhaar en verkende de rode loper. Hun jongste dochtertje, dat werd geboren in september, lag afwisselend in de armen in de armen van de voormalige Gossip Girl-ster en haar papa. Het meisje, van wie de naam nog niet bekend is, droeg een blauw kruippakje.

© EPA

© AFP

Tijdens het plechtige moment gaf Reynolds een speech, die een ode was aan de vrouwen in zijn leven. “Ik wil mijn vrouw Blake bedanken, die hier naast mij staat. Ze is alles voor mij. Je bent het beste dat me ooit is overkomen Je maakt alles in mijn leven beter. Je hebt me de twee fantastische kinderen gegeven die ik hoopte te hebben”, klonk het.

© AFP

© REUTERS

Blake Lively en Ryan Reynolds leerden elkaar in 2011 kennen op de filmset van ‘Green Lantern’. Ze huwden op 9 september 2012 en kregen hun eerste dochtertje op 16 december 2014. Hun jongste spruit is drie maanden oud.

© Photo News

© Photo News

© Chris Pizzello/Invision/AP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER