Steven Richardson
Volledig scherm
© Steven Richardson

MNM-dj Tom De Cock maakt stakende vakbonden VRT met grond gelijk in open brief: “We hebben ze hier nog nooit gezien”

ShowbizzMNM-dj Tom De Cock heeft in een open brief hard uitgehaald naar de vakbonden van de openbare omroep. Volgens hem geven die een compleet verkeerd beeld van wat er leeft aan de Reyerslaan. “De VRT staakt niet. Maandag staken de vakbonden”, klinkt het. “De VRT is véél meer dan dat mysterieuze, eerder bescheiden percentage misnoegde werknemers.”

133 reacties

  • marcel de baerdemaeker

    4 jaar geleden
    Vic VAN ROY de nagel op de kop!!!! Waarom in die andere landen die jij citeert er zoveel ellende is? Omdat daar nog geen vakbonden zijn en ze onderdrukt worden door hun leiders
  • Jan peeters

    4 jaar geleden
    Heeft zelfstandig Tommeke al een andere job op het oog, eerst de VRT gebruiken en dan uitspuwen, zo kennen we er nog, Becaus, Bracke,......Misschien moeten al de rechten die we door de vakbonden hebben verworven, terug afgenomen worden, kijken wat ze dan gaan zeggen. Dat jong grut heeft nog niks anders gedaan dan geprofiteerd vanaf hun geboorte......
  • Gerd Van nieuwenhove

    4 jaar geleden
    Geef alle voordelen , die via de vakbond dan terug .... En probeer beter te doen dan in 1900 ! De mnm zendef aub afvoeren ?
  • Eddy Grysouille

    4 jaar geleden
    Het gaat hem niet meer over werken en loon, maar over wie er aan de top de lakens uit deelt, en het is inderdaad de schuld van de politiek. Waarom moet politiek zich moeien met een zender? Er is maar één oplossing privatiseren.En de vakbond de pot op want het interesseert hen geen bal wie of wat er aan de top zit of gedaan wordt, als ze de boel maar op stelten kunnen zetten. Geen vakbonden meer die politiek gebonden zijn, scheiden die handel.
  • Thomas Gerkens

    4 jaar geleden
    Velen hier vergeten waarom er gestaakt wordt. Het gaat hier niet hoofdzakelijk over lonen of ontslagen, maar wel het feit dat de politiek zich te veel begint te mengen in de VRT als medium. Tom zal dat zeker weten niet aanvaardbaar vinden maar dat zijn problemen van hogerop.