CEO Herbert Diess van Volkswagen is optimistisch gestemd.
Volledig scherm
CEO Herbert Diess van Volkswagen is optimistisch gestemd. © AP

Topman Volkswagen: “We kunnen Tesla inhalen”

AutoVolkswagen is klaar voor de strijd met Tesla op het vlak van elektrisch rijden. Dat laat Herbert Diess, de topman van het Duitse autoconcern, weten in een interview met Bloomberg TV. Daarbij is hij optimistisch gestemd over de mogelijkheden Tesla uiteindelijk in te halen met de verkoop van elektrische auto’s.

18 reacties

  • Anoniem

    4 jaar geleden
    @@Dag Chris,een @Dag Chris een S in Belgie al snel 120000€ ,in de reclame en op sites allemaal mooi tot je in de garage staat en dan is ie ook zeer kaal alhoewel je bij Tesla geen verdere uitbouw wonderen moet verwachten en het weinige weten ze je ook dik aan te rekenen en de 150000€ dat is de prijs die je in Nederland betaald (daar zijn ze nog erger)maar Nederland is al altijd een anti wagen land geweest daarom kosten ze pakken meer.
  • Christophe Martlé

    4 jaar geleden
    Dag Raf, de model S long range met autopilot is een slordige 85.000 euro en geen 150.000 euro.
  • Christophe Martlé

    4 jaar geleden
    Hendrik, leveringen mag je niet bekijken per maand.. is afhankelijk van aankomst schip in Zeebrugge en dat weet je heel goed. Veel mensen zitten nu al uit te kijken naar volgend schip die aankomt in maart. Bestellingen vloeien nog steeds binnen.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    @Eric Van Ginhoven ,denk je nu werkelijk dat je een Tesla laden gratis is.Mag ik even erop attent maken dat een Tesla S een slordige 150000€ kost en als je denkt dat die in de productie 150000€ kost ben je verkeerd,nog niet de helft.Je hebt bij aankoop Uw stroom die jij denkt gratis te hebben al betaald bij de aankoop.Je weet toch waarom ze de E wagen door de strot rammen,omdat door de weinige compo-nenten die zo'n wagen bezit de winsten nog eens kunnen verdubbelen ,niet voor de natuur,
  • Eric Van Ginhoven

    4 jaar geleden
    Bij Tesla kun je gratis elektrisch laden. Zolang de andre merken dat niet kunnen zullen ze Tesla nóóit verslaan.