Dj Kat (toen nog Kit Kat) aan het werk op Rock Werchter
Volledig scherm
Dj Kat (toen nog Kit Kat) aan het werk op Rock Werchter © Joel Hoylaerts / Photonews

Kat Kerkhofs en Nederlandse hiphoppers: line-up Tomorrowland pakt uit met verrassingen

TomorrowlandDe organisatie van Tomorrowland heeft zonet de line-up voor de komende editie bekendgemaakt. Met maar liefst 600 namen is de affiche weer behoorlijk goed gevuld. Het festival belooft een blij weerzien met enkele gevestigde waarden, maar er zijn ook enkele verrassingen.

14 reacties

  • Tom Tom Doumen

    4 jaar geleden
    ze vinden geen andere namen zeker om zo iemand te laten optreden op tommorowland het is niet dat ge een danswedstrijd mee gepresenteerd hebt dat ge een dj carriere kunt beginnen ik ga zeker naar tommorowland maar ga zeker niet naa mevrouw kerkhofs kijken
  • Pierre Denechte

    4 jaar geleden
    Dit is een ware kaakslag voor heel wat Belgische jongens en meisjes die oprecht met muziek aan de slag zijn .....Deze dame wordt enkel geboekt omdat ze de vrouw is van .... niks meer, niks minder . 0 talent , premix en paar duizendjes vangen ... te bedenken dat er heel wat talent geen kansen krijgt , die tijd en centen investeren in hun muzikale kunnen.
  • Wesley De Koninck

    4 jaar geleden
    of hoe TML hoe langer hoe meer de mega commercie toer opgaat
  • Kelly Verlinden

    4 jaar geleden
    Erg dat Kat een uitnodiging krijgt terwijl er zoveel getalenteerde DJ's zijn die ook internationale faam genieten maar geen uitnodiging krijgen. Enkel omdat ze een 'bv' is en de vrouw van.
  • Fred Fred

    4 jaar geleden
    Allé, "kwaliteit" dus.