Lewis Capaldi.
Volledig scherm
Lewis Capaldi. © Photo News

Lewis Capaldi en Sum 41 komen naar Rock Werchter

MuziekDe affiche van Rock Werchter begint steeds meer vorm te krijgen. De organisatie maakte vrijdag 12 nieuwe namen bekend. Zo bestijgen onder meer singer-songwriter Lewis Capaldi en rockband Sum 41 het podium. 

0 reacties

  1. Bouw al dansend mee aan Tomorrowland-school voor kansarme kinderen: “Vanaf de prijs van een pintje kan je jezelf inzetten”

    Bouw al dansend mee aan Tomorrow­land-school voor kansarme kinderen: “Vanaf de prijs van een pintje kan je jezelf inzetten”

    Lost Frequencies opende in 2018 al een Music & Arts School in Nepal, enkele maanden geleden bezocht Martin Garrix het instituut in Kolkata en binnenkort mogen ze opnieuw aan de bak. De Tomorrowland Foundation start dan in Brazilië een nieuwe school op, waar kinderen zich muzikaal kunnen ontwikkelen. “We zijn niet op zoek naar dé dj’s van morgen, maar willen in de eerste plaats dat kansarme kinderen zich creatief kunnen uitdrukken”, legt de organisatie uit. “De people of tomorrow zijn niet alleen maar feestbeesten.”
  2. “Al genoeg eenheidsworst in onze maatschappij”: dj Nico Morano heeft klik met Voodoo Village
    1

    “Al genoeg eenheids­worst in onze maatschap­pij”: dj Nico Morano heeft klik met Voodoo Village

    Going Out With a Bang. De festivalzomer zit er zo goed als op, maar kent met Voodoo Village in Grimbergen zaterdag en zondag nog een waar hoogtepunt. Niet in het minst voor Nico Morano (42), dj uit Zemst die met zijn vrouwvriendelijke melodische techno steeds meer naam en faam maakt en al hard uitkijkt naar dit weekend. Niet alleen omwille van de zon die straks door de bomen van het bos rond het ‘s Gravenskasteel in Humbeek zal schijnen, ook en vooral omdat de zogenaamde boetiekfestivals helemaal zijn ding zijn. Morano: “Nergens is de passie en authenticiteit groter.”