© Twitter

Beroemde boom Shawshank Redemption omgevallen

De beroemde eik uit de film “The Shawshank Redemption” is gesneuveld. Vijf jaar geleden raakte de boom beschadigd door de bliksem. Nu is het resterende deel omgevallen door hevige wind.

elaw

De Shawshank-boom is niet meer. De eik die een symbolische rol speelde in de kaskraker “The Shawshank Redemption” is omgevallen. De boom stond in Ohio en was dankzij de film een toeristische trekpleister geworden.

In “The Shawshank Redemption”, een film van Frank Darabont naar het verhaal van Stephen King, gaat gevangene Red Redding (Morgan Freeman) aan het einde van de film op zoek naar de eik. Aan de voet van de boom ligt namelijk een brief en geld van zijn vriend Andy Dufresne (Tim Robbins). Die items helpen Redding om zijn ontsnapte vriend terug te vinden.

De eik werd vijf jaar geleden door de bliksem geraakt en daardoor was hij zwaar beschadigd. Nu is de boom eindelijk omgevallen door hevige wind. Fans over heel de wereld zijn in rouw.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer