Lolo Jones.
Volledig scherm
Lolo Jones. © Instagram

Olympisch atlete (37) heeft spijt dat ze aan de grote klok hing dat ze nog maagd is: “Het heeft al m’n dates verpest”

Time-out“Ik heb nog nooit seks gehad. Ik wil ermee wachten tot ik getrouwd ben.” Lolo Jones zei het begin vorig jaar zonder verpinken. Maar de nu 37-jarige Amerikaanse ex-atlete had de impact van haar openheid onderschat. “In het openbaar over mijn maagdelijkheid praten, was een fout.”

61 reacties

  • john Roderigas

    4 jaar geleden
    ze heeft tot heden veel gemist, en dat voor haar sport. als ze wat ouder is komen de andere kwaaltjes van te veel sport.
  • Mario Tersago

    4 jaar geleden
    Respect indien waar.. Al zou het niet de eerste zijn die contracten met zwijgplicht heeft.. Of gewoon de waarheid niet verteld of niet uit de kast is gekomen bv..
  • Diane De Wannemaeker

    4 jaar geleden
    Geef haar een medaille. Ik vind het fantastisch dat ze die keuze maakt. Zolang het maar niet uit religieuze overtuiging is, natuurlijk.
  • Marc Schildermans

    4 jaar geleden
    Geweldig toch die sociale media, honderd duizenden reacties maar geen kat die weet of er wel iets van waar is.
  • Marie Vanakker

    4 jaar geleden
    Ze past hiermee perfect in het sociale religieuze plaatje van begin vorige eeuw . De meeste hier moeten dan toch ook wel heel trots zijn op onze priesters die heel hun leven seks afzweren blijven . Het is natuurlijk een eigen keuze , maar om die "zelfkastijding" zomaar rond te strooien is een grote fout gebleken omdat niet iedereen nog in 1903 leeft .