De zetel van de Staatsveiligheid.
Volledig scherm
De zetel van de Staatsveiligheid. © photo_news

Onderzoek naar "infiltratie" Russen en co. in onze inlichtingendiensten

Het Comité I, de toezichthouder op de inlichtingendiensten, onderzoekt voor het eerst de mogelijke infiltratie door buitenlandse geheime diensten in de Staatsveiligheid en de militaire inlichtingendienst. Het bekijkt een twintigtal gevallen, waarin onder meer Rusland opduikt. Dat schrijft De Tijd.

10 reacties

  • Raymond De Ridder

    4 jaar geleden
    Die Russen zijn dus slimmer dan al onze hoog gekwalificeerde ingenieurs en informatici. Waarom betalen wij die hun studies? Om computerspelletjes te spelen?
  • WAISME DAT

    4 jaar geleden
    Die Russen mogen toch ook eens lachen?
  • Noella Vancompernolle

    4 jaar geleden
    Of ze nu tsaristisch, communistisch of poetinistisch zijn, altijd iets hé met die Russen. En toch hebben we ze hier nog nooit over de vloer gehad, in tegenstelling tot een aantal andere volkjes.
  • Elsje vervoort

    4 jaar geleden
    Onze bevolking bestaat binnenkort enkel nog uit Russen en Arabieren, wat wil je dan? De grenzen wagenwijd open en dan komen klagen dat ze infiltreren? Die migratie is blijkbaar zo goed overdacht als de lez zones waar de ene roverheid de andere boetes oplegt. En dan is men verbaasd dat men dit soort politiek zo beu is als kouwe pap.
  • HUGO Wils

    4 jaar geleden
    In België wordt men in het leger en aanverwanten "grote baas" wanneer men de juiste partijkaart op zak heeft en de poulain van de minister is!Zowat alle generaals en daar zijn er nog veel van zijn pionnen van de politieke partijen minus VB en Groen.....Incompetentie en carrièrejagers vormen de hoofdmoot!