N-VA-parlementslid Michael Freilich
Volledig scherm
N-VA-parlementslid Michael Freilich © BELGA

Michael Freilich (N-VA): “Parketten in ons land doen hun werk niet. Ze laten racisme ongestraft”

N-VA-parlementslid Michael Freilich zegt in een interview in ‘De Zondag’ dat er in ons land niet hard genoeg wordt opgetreden tegen racisme. De parketten in ons land doen hun werk niet, vindt Freilich. “Ze laten racisme en anti-semitisme ongestraft”.

56 reacties

  • Stevie Patroon

    4 jaar geleden
    @Freddy Milants : inderdaad, hij bedoelt dat corruptie en witwas nooit vervolgd worden. Komt zijn gemeenschap goed uit...stonden vorige week massaal op beschuldigendenbankje kaar zullen alweer vrijuit gaan...misschien omdat ze zo een zwaar verleden hebben...
  • Lucien Mertens

    4 jaar geleden
    Hij heeft gelijk, de Unia's van dit land zijn vrij éénzijdig bij het kennen en (h)erkennen van racisme.
  • Jan peeters

    4 jaar geleden
    Die Freilich weet blijkbaar niet in welk soort partij hij zit, hij moet de tweets van de NVA-ers eens lezen, vooral die van Francken en co. Onze burgemeester in Antwerpen heeft de Joden al voor miljoenen cadeaus gegeven durft tegen hen zelfs niets zeggen, dat zegt mee dan genoeg denk ik.
  • Lucie Vervaeke

    4 jaar geleden
    Heel bekwaam man die heer Freilich. En hij heeft gelijk,ook.
  • Marie Vanakker

    4 jaar geleden
    Vlamingen zijn niet zozeer racisten. Eerder eerste klas angsthazen die blindelings roddels en leugens geloven die hen via de sociale media worden in de maag gesplitst. Vandaag hebben ze weer een hemelse schrik van migranten, morgen doen ze het in hun broek van de "gevaarlijke Walen". Eens België gesplitst zullen de West-Vlamingen eraan moeten geloven, want die verstaan we dan weer niet .En god weet wat gevaarlijke dingen die kunnen vertellen waar we bij staan .