De vader en zijn kinderen.
Volledig scherm
De vader en zijn kinderen. © Police Ireland

Vermoedelijk familiedrama in Ierland: papa vindt akelig briefje en treft zijn kinderen dood aan, moeder totaal verward teruggevonden

Vrijdagavond heeft zich in het Ierse Newcastle, nabij Dublin, een vermoedelijk familiedrama voorgedaan. Een vader trof zijn drie kinderen dood aan. Ze werden waarschijnlijk door hun moeder omgebracht. De politie houdt er rekening mee dat de slachtoffertjes als gevolg van een dodelijke overdosis of door verstikking zijn overleden. Een natuurlijke doodsoorzaak is uitgesloten. Er is een moordonderzoek opgestart.

8 reacties

  • Kimberly du Moulin

    4 jaar geleden
    Is zeker niet goed te praten maar mensen met depressie hebben hulp nodig. Er zijn er zo veel die heel diep zitten help die mensen. Mijn innige deelneming voor de vader van het verlies van ze 3 kinderen maar ook van ze vrouw die in jaren iemand anders is geworden. En voor die uitspraken van steek ze weg laat ze nooit meer los. Dat doet de familie ook geen deugd nog de echtgenoot of iemand anders als wij dat lezen dan lezen zij dat ook een beetje respecht aub.
  • Peter Buyck

    4 jaar geleden
    Waarom 'vermoedelijk' familiedrama? Het is altijd een familiedrama in dergelijke omstandigheden.
  • Tom Van Calster

    4 jaar geleden
    Wegsteken voor de rest van haar leven. Niemand weet immers of ze nog eens zoiets gaat doen.
  • Johan Vercarre

    4 jaar geleden
    Sommige kandidaat-ouders mogen toch eens goed doorgelicht worden vooraleer ze aan kinderen beginnen. Dit is moord & kan op geen enkele wijze vergoelijkt worden.
  • Herbert Valckeneire

    4 jaar geleden
    Steeds maar al die comentaren, het is zo al erg genoeg. Trouwens niemand, die hier zijn mening geeft, kent alle feiten.