Simona Halep viert de overwinning op Elise Mertens in de vierde ronde van het Australian Open (27/01/2020).
Volledig scherm
Simona Halep viert de overwinning op Elise Mertens in de vierde ronde van het Australian Open (27/01/2020). © AP

Halep haalt alles terug, Mertens kraakt in achtste finale Australian Open: “Tevreden met mijn niveau”

Australian OpenHet niveau was top, de tegenstandster jammer genoeg ook. Elise Mertens (WTA 17) zag haar Australian Open vannacht met 4-6, 4-6 eindigen in de achtste finale door toedoen van een supersecure Simona Halep (WTA 3). “Het niveau was goed, het is altijd jammer als je een topspeelster in vorm tegenkomt.”

5 reacties

  • Moonen Nathalie

    4 jaar geleden
    Succes Elise in de kwartfinale dubbel en Joran in de mix dubbel kwartfinale.
  • Danny De Ruelle

    4 jaar geleden
    laat ze morgen eens spelen tegen Kim Clijsters, dan zal ze zien wat ze werkelijk nog te kort komt. en het zal niet haar technische of fysische bagage zijn maar wel de winnaarsmentaliteit van de grote kampioenen.
  • jean petermans

    4 jaar geleden
    Eerste service die niet draait en veel te veel fouten vooral op de cruciale punten, maar ja ze staat ook niet in de top 10, dus een kwartfinale bereiken is te hoog gegrepen voor haar.
  • Peter Berg

    4 jaar geleden
    Weer typisch Elise. Haar shots waren fenomenaal (top 5 waard) maar die karrenvracht aan unforced errors (vaak zelfs zonder onder druk te staan) hebben haar genekt. Neem de 3 games in de tweede set toen ze 3-0 achter stond....ongelooflijk tennis...en dan weer onnodige foutenlast... Mist net dat tikkeltje Justine Henin....
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    terug met de voetjes op de grond
  1. AUSTRALIAN OPEN. Nadal schenkt zichzelf kans op historische grandslamtitel - Sofia Costoulas naar finale bij junioren: “Ik sta te popelen om die finale te spelen”
    Play
    Australian Open
    9

    AUSTRALIAN OPEN. Nadal schenkt zichzelf kans op histori­sche grandslam­ti­tel - Sofia Costoulas naar finale bij junioren: “Ik sta te popelen om die finale te spelen”

    Tot drie keer toe uitgejouwd door het publiek. Een ijskoud handje van Tsitsipas (ATP 4), een van zijn gezworen vijanden, nadat hij de umpire verrot schold omdat hij vond dat de Griek te veel gecoached werd door zijn vader vanuit de tribunes. Medvedev (ATP 2) versus een Nadal op recordjacht: zelden moet een finale van een grandslam een zo uitgesproken favoriet bij de tennisfans kennen. De schurk (25) tegen de tien jaar oudere held, zondag om 9u30 Belgische tijd. Lees hier alles over de halve finale tussen Medvedev en Tsitsipas.
  2. Zo heb je geen last van ratten of muizen, op een verantwoorde manier: “Vergif is géén oplossing op lange termijn”
    Livios

    Zo heb je geen last van ratten of muizen, op een verantwoor­de manier: “Vergif is géén oplossing op lange termijn”

    Leuven kampt al maanden met een serieuze muizenplaag. Herkenbaar? Zie jij ook regelmatig knaagdieren door je tuin rennen? Of is er geknaagd aan voedselverpakkingen in je kelder of tuinhuis? Bouwsite Livios vroeg aan Dirk Criel van Natuurpunt hoe je op een duurzame én diervriendelijke manier muizen en ratten weert – of hoe je voorkomt dat je er überhaupt ooit last van hebt.