Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Evenepoel komt goed weg na crash: “Ik weet niet hoe het gebeurd is, maar het valt gelukkig mee”

UPDATEOef, dat valt mee. Remco Evenepoel (20) kwam gisteren ten val in de eerste rit van de Ronde van San Juan, maar komt goed weg. Hij liep geen blessures op en zijn dure tijdverlies werd hem kwijtgescholden. Dankzij een klacht van de ploeg. “Ik weet niet hoe het allemaal gebeurd is, maar plots lag ik tegen de grond. Gelukkig valt alles mee”, zuchtte Evenepoel na afloop.

19 reacties

  • Viktor Van den Broeck

    4 jaar geleden
    Wees gerust dat Patrick Lefevere vat heeft op zijn renners . Als Remco iets te ver gaat in de Giro zal hij wel teruggefloten worden . Remco kon in geen betere ploeg terecht komen
  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    die zwelling van zijn colleke gaat nog wel weg
  • Walter De Vuyst

    4 jaar geleden
    Men moet het in de media niet erger maken dan het is , Evenepoel heeft na de aankomst aan Guillaume Martin gevraagd wat er vooraf ging bij de valpartij . En dat mag . Belangrijker vraag : Is Deceuninck - Quik.Step wel de geknipte ploeg voor Evenepoel ? Dit jaar rijdt Remco De Giro , dik tegen de zin van Patrick Lefevere. Wat zoveel wil zeggen dat de ploegleiding geen vat heeft op zijn renner .
  • frans ornelis

    4 jaar geleden
    ze verheerlijken hier liever een buitenlander dan eigen talent
  • ivo torfs

    4 jaar geleden
    Ik ben geen fan van Remco maar bewonder hem voor zijn kunnen, voor al die negatieve reacties heb ik geen begrip, wat gaan ze schrijven als hij weer zo'n seizoen neerzet als 2019?