Bruid verbaast het internet door haar fantastische Afrikaanse openingsdans

Katy Hammond wou haar huwelijksfeest memorabel maken. De Britse bruid verbaasde de Nigeriaanse familie van haar man met een feilloos uitgevoerde Afrikaanse act. Ze zijn al getrouwd in oktober, maar de beelden van de dans gaan nu viraal.

mrra

Op de tonen van ‘Johnny’, een nummer van de Nigeriaanse artiest Yemi Alade, schopte Katy haar schoenen uit. Ze deed onder andere de Shoki op de dansvloer, een populaire move uit Nigeria. De enthousiaste reacties op de achtergrond spreken boekdelen, de Nigeriaanse familie van haar man reageerden hartverwarmend op haar dans.

Ze had haar huiswerk gemaakt, dat was duidelijk vanaf de eerste danspas. Ze repeteerden maar enkele keren in hun living, zo vertelden ze tegen Daily Mail. Toch waren ze perfect op elkaar in gespeeld, toen ze samen met haar man een Afrikaans geïnspireerde dans uitvoerde tijdens hun receptie.

In een post op Instagram vertelt Katy, een danseres en leerkracht, dat het idee heel spontaan was ontstaan. “We hadden al wel besloten dat we een choreografie in onze openingsdans gingen steken”, vertelt ze. “Jeff had oorspronkelijk gezegd dat hij er geen Afrikaanse wou doen, want ik zou het toch verklappen. Last minute kwam hij dan toch opnieuw op de proppen met het idee. Een onvergetelijke ervaring op onze onvergetelijke dag!”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer