Groen-voorzitster Meyrem Almaci.
Volledig scherm
Groen-voorzitster Meyrem Almaci. © BELGA

Almaci: “De Wever nog eens rondje laten lopen in federale formatie is tijdverlies”

N-VA-voorzitter Bart De Wever het veld insturen om te kijken of een paars-gele regering alsnog mogelijk is, heeft volgens Groen-voorzitster Meyrem Almaci geen zin. "Bart De Wever nu nog eens een rondje laten lopen om vast te stellen dat paars-geel niet mogelijk is, vinden wij tijdverlies. Laat ons nu vooruit gaan", aldus Almaci aan Belga. 

332 reacties

  • Jef Lois

    4 jaar geleden
    Almaci jij zou wel in een regering willen he. Om dan de salariswagens af te nemen wat de mensen 60p euro maand netto zou kosten, onze flessen wijn in de kelder te belasten de schilderij aan onze muur te belasten ons verbieden van nog hout te stoken alle diesels te verbieden en nog vele anderen. Wel daar bedank ik voor we zijn nog steeds aan het betalen van jaren geleden toen groen in de regering zat.
  • Lisette Theunis

    4 jaar geleden
    Laat de verkiezingen maar komen. De gevolgen en weldaden van paars kennen we ondertussen al. Veel gebakken lucht en Griekse toestanden. Een economische catastofe in het verschiet.
  • Tom Faes

    4 jaar geleden
    Zou het kunnen dat mijnheer Baeyens zijn jobke gaat verliezen als de nva niet meer mag meedoen ? Ik denk het.
  • lode kempen

    4 jaar geleden
    Uiteraard de wever kruipt onder een steen als hijzelf verantwoordelijkheidopgelegd wordt. Nog wat leugens en bla bla het is aan Paars-Groen om zich waar te maken nv-a is zeker geen partij voor de volgende regeerperiode, ze hebben zich uitvoerig bewezen de voorbije 4,5 jaar...
  • Jan Van Rompaey

    4 jaar geleden
    Nooit met groen Dat is niet te doen !!!