Delphine Boël.
Volledig scherm
PREMIUM
Delphine Boël. © BELGA

Heeft Delphine Boël nu recht op de erfenis? En krijgt ze een dotatie?

Eindelijk een antwoord voor Delphine Boël. Koning Albert II is haar vader. Maar ook heel wat vragen. Want aan die erkenning hangt ook een stevig juridisch (prijs)kaartje vast. 

7 reacties

  • Kris Kras

    4 jaar geleden
    En wie wordt de dupe? De Belgische bevolking waarschijnlijk. Hopelijk moet die niet opdraaien voor een nieuwe dotatie en deze met terugwerkende kracht. Tij d dat onze koningen wat minder kinderen maken of dat de bevolking niet langer moet opdraaien voor hun kinderen.
  • Elle Devee

    4 jaar geleden
    @peter Als ze het voor het geld gedaan had was ze beter de enige erfgenaam gebleven van het Boel fortuin geschat op 1.7 miljard euro.
  • peter Frederix

    4 jaar geleden
    ik dacht dat ze in het begin had gezegd dat het haar niet om het geld ging maar om de erkenning. Ze is wel vlug van gedachten verandert nu het vast staat dat ze de dochter is.
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Een advocaat is een vrij beroep en geen ambtenaar of een verkozen politicus. Die spreekt wat hij zelf wil. En iedere Belg mag beroep doen op een advocaat. Ook als die geen Nederlands spreekt. Die mag zelfs Engels praten. De CEO van Telenet en de coach van de rode duivels spreken ook geen Nederlands.
  • Pierre De Boever

    4 jaar geleden
    Wat dat onze koningen al niet uitgespookt hebben, ik denk moesten we alles weten, denk ik dat er geen mensen meer met vlagjes zouden zwaaien, gewoon een uitdoofbeleid voeren, enkel de koning en juist nog een protocollaire functie, EN absoluut GEEN bemoeienissen meer met politieke zaken, dan kan er misschien eens de grootste partij laten regeren aangevuld met de 2de enz. DAT IS DEMOCRATIE, Vlaanderen en Wallonië apart, ieder zijn eigen rechtsysteem, financieel, enz enz.