Jean-Luc Crucke.
Volledig scherm
Jean-Luc Crucke. © BELGA

Crucke (MR) over federale impasse: “Misschien kan Conner Rousseau iets proberen?”

Het is onduidelijk wie de federale formatie straks uit de impasse moet halen, maar volgens Jean-Luc Crucke (MR) moet alles op alles gezet worden om toch een regering te vormen die de socio-economische uitdagingen kan aanpakken. Nieuwe verkiezingen of een noodregering moeten volgens hem vermeden worden. Bij nieuwe verkiezingen is het land "kapot", meent de Waalse MR-minister. En een noodregering is een plan-B. “Ik geloof nog in een plan-A", liet hij in ‘De Ochtend’ optekenen.

91 reacties

  • lieve vanderstraeten

    4 jaar geleden
    Beste Tom, het gaat over de Vlaamse miljarden! Zeker wil ik geen vier klimaatministers. Wat gaan we dan terug samen doen, denkt ge dat de Walen bezorgd zijn over de vier klimaatministers, ik denk het niet! Het is het Vlaamse geld dat telt.
  • Maria de swert

    4 jaar geleden
    Zouden ze nu echt zolang treuzelen , totdat de mensen echt eens op straat moeten komen om hun gedacht eens te zeggen !!!
  • August Leemans

    4 jaar geleden
    Als er niks positief uit de bus komt voor Vlaanderen dan mag je gerust zijn dat bij de eerst volgende verkiezingen er meer Vlaams zal gestemd worden dan ooit te vore. Door zo afwijzend te zijn tegenover de verzuchtingen van het Vlaamse volk langs Waalse kant schiet men zich alleen maar harder in de voet.
  • Tom Faes

    4 jaar geleden
    Beste lieve over het communautaire willen 85 % van de Belgen niet praten . Dat is toch duidelijk . Zou het niet beter zijn een aantal zaken terug te halen naar het federale of vindt u vier ministers van klimaat een zuinige oplossing en de geluidsoverlast in Zaventem etc, etc trek uw ogen eens open en laat je wat minder bedonderen door de postjes pakkerij partij van nva.
  • Ferdinand Nuyts

    4 jaar geleden
    Laat het Vlaams Belang een regering vormen die hebben gewonnen, de wil van de kiezer respecteren AUB.