Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Koers bitcoin bereikt hoogste niveau sinds begin november

De koers van de bitcoin loopt stevig op. Vandaag steeg de waarde van de grootste cryptomunt tot het hoogste niveau sinds begin november.

3 reacties

  • Alix Cornelissens

    4 jaar geleden
    Bitcoin stijgt uit angst voor het coronavirus? Nu heb ik echt alles gehoord.. de échte reden van de stijging is dat de volgende bitcoin-halving er binnen 3 maanden aankomt, miners verdienen dan als block-reward 50% minder bitcoin, minder nieuwe bitcoins op de markt = stijging in prijs, daarom investeren mensen nu, anticiperen op vraag en aanbod, standaard economie..
  • Bart Verbeeck

    4 jaar geleden
    Alles is relatief. Destijds kon je 'echte' aandelen kopen van een 'echte' Belgische firma die de wereld ging tonen hoe je spraaktechnologie moest maken. Iedereen stond te springen om te kopen (meestal op advies van ... banken). Deze bubbel is 100% ingestort (fraude) en iedereen alles kwijt. Het was voor 2009, dus het was geen crypto, maar wel een beursgenoteerde onderneming in Belgie.
  • Deboe Steven

    4 jaar geleden
    Moest u eens deftig uw bronnen controleren, zou u meteen opvallen dat dit helemaal geen waar is. Op 04/11 stond de bitcoin op $9446.76, vandaag (28/01) de hoogste waarde nog geen $9200.