BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Bondsvoorzitter Bayat reageert op uitlatingen De Preter over contractbesprekingen Martínez: “Hij heeft de interessante willen uithangen”

Rode DuivelsBondsvoorzitter Mehdi Bayat heeft bij VTM Nieuws gereageerd op de woorden van Jesse De Preter bij het Franstalige LN24. De belangenbehartiger van Roberto Martínez vertelde dat de voetbalbond de onderhandelingen met de bondscoach voor een nieuw contract niet met het nodige respect voert. En dat de perceptie heerst dat Martínez te veel geld zal vragen voor een verlengd verblijf als bondscoach. “Ik denk met alle respect dat meneer De Preter niet goed op de hoogte is van de situatie”, zegt Bayat. 

6 reacties

  • Christian Mertens

    4 jaar geleden
    Hr. Utens > Het is hier wel Mehdi Bayat (Voorzitter van Charleroi & Voorzitter KNVB) en niet Mogi ! ! !
  • Daniel Cappellen

    4 jaar geleden
    Enorm veel respect voor bondscoach Martinez : een warm mens en een topcoach, kan deze talentvolle groep goed begeleiden !
  • Peter Kneepkens

    4 jaar geleden
    Kennen jullie iets van voetbal mensen hieronder ? Het is niet de makelaar bayat hé
  • roger moenssens

    4 jaar geleden
    Onderbetaald?! Om wat te doen? In verhouding tot andere mensen welke veel en veel harder moeten werken zijn de lonen in de voetballerij schandalig, een kaakslag voor velen.....
  • Dirk Daems

    4 jaar geleden
    t is wel zijn broer die verdacht wordt en niet hij,,, en wat Martinez betreft : die kan het niet en zal het nooit kunnen, die is al blij dat hij bij de belgische voetbalbond een contract heeft kunnen tekenen, want wat heeft die tot nu toe bewezen ??? niks dus