Gitte Vander Elst en Daya. Rechts Michy Batshuayi.
Volledig scherm
Gitte Vander Elst en Daya. Rechts Michy Batshuayi. © Pieter-Jan Vanstockstraeten

“Ik zal er altijd zijn voor mijn familie”: Rode Duivel Michy Batshuayi ontkent dat hij ziek dochtertje aan lot overlaat

Rode Duivel Michy Batshuayi (26) heeft voor het eerst gereageerd op de beschuldiging dat hij zijn zieke dochtertje Daya aan haar lot zou overlaten. Afgelopen weekend vertelde Gitte Vander Elst (27) in Het Laatste Nieuws hoe ze in 2017 zwanger raakte van de voetballer tijdens een nacht in Londen en hoe hij er alles aan doet om geen band met zijn kind te moeten hebben.

39 reacties

  • Luc Ver Eecke

    4 jaar geleden
    Er eentje fabriceren is blijkbaar leuker dan er voor te zorgen .
  • Michael van troys

    4 jaar geleden
    Of je nu ronaldo bent enof je nu een klusjesman bent je moet je verantwoordelijkheid nemen. Geld opsturen is makelijk de ander zal de zorg wel doen voila mijn handen zijn proper ik betaal! Zo werkt dit niet he.
  • Iris Debondt

    4 jaar geleden
    Dan had hij het kindje al lang een oorapparaat gekocht van 30000 euro.... 2500 euro per maand is een lachertje voor hem.
  • Polutnik Ronald

    4 jaar geleden
    Als je een vaste opdracht geeft aan de bank , om de alimentatie alle eerste dag van de maand te laten betalen dan kan er nooit iets mis of verkeerd gaan zwijg stil van vergeten , en dit voor een habbekrats voor hem .
  • Lieve Vos

    4 jaar geleden
    Michy, met jouw inkomen kan je meer doen dan ‘flink de alimentatie betalen’, aangezien je toch niet betwist dat ze jou dochter is. Dáár draait het om. Je doet wat moet, maar ook niets meer. Dat kan je moeilijk een voorbeeld noemen.