Luc Van den Brande, voorzitter van de Raad van Bestuur bij de VRT, wordt niet gehoord in de commissie Media van het Vlaams Parlement.
Volledig scherm
Luc Van den Brande, voorzitter van de Raad van Bestuur bij de VRT, wordt niet gehoord in de commissie Media van het Vlaams Parlement. © BELGA

Voorzitter VRT wordt niet gehoord in het parlement: “Dit voedt alleen maar het idee van politieke inmenging”

Luc Van den Brande, voorzitter van de Raad van Bestuur bij de VRT, wordt niet gehoord in de commissie Media van het Vlaams Parlement. Dat hebben de drie meerderheidspartijen vandaag beslist.

43 reacties

  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    VRT is altijd al een ROOD nest geweest en nu men er iets wil veranderen zijn de poppen aan het dansen want dat kan niet natuurlijk. Gewoon die bodemloze put van de belasting betaler afschaffen en op de privé markt brengen, probleem opgelost met al dat gespin en politieke onzin.
  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    Het was nu precies Vandenbrande die het parlement moest horen, maar dat mag niet. Deze trouwe geslepen CD&V adept is onaantastbaar. En daarmee is de politieke inmenging op de VRT voortaan een feit. Dit is een prachtig voorbeeld hoe democratie gemanipuleerd wordt indien grote belangen het vereisen.
  • Germain De Block

    4 jaar geleden
    Duidelijk een politieke bescherming van een foefelaar die allang passe is en beter de eer azn zichzelf zou houden.
  • jean battheu

    4 jaar geleden
    Je reinste vorm van corruptie en bedriegerij maar niet vergeten : de tjeven zijn daar grootmeesters in. Al altijd geweest. Nu verkiezingen aub
  • Andre Wouters

    4 jaar geleden
    Dat is dezelfde als De Croo die deed zijn dutjes ook altijd in het parlement,en ze worden er nog dik voor betaald.