Ex-doelman Antwerp neemt legendarische discotheek Carré over

Vincent Van Trier is de nieuwe eigenaar van de Carré, de bekende discotheek aan de A12 in Willebroek. De ex-doelman van Antwerp en KV Mechelen zit ook achter het clubconcept The Villa.

Van Trier (37) bevestigt de overname in Het Laatste Nieuws. Hij neemt de zaak over van de stichtende familie Van Wonterghem en is van plan in maart de Carré te herlanceren met een nieuw interieur en een modernere programmatie. Marc Van Wonterghem, die in 1991 met de dancing begon, kreeg wel de garantie dat de naam niet wijzigt.

De voormalige doelman van onder meer FC Antwerp, in zijn tijd een tweedeklasser, is niet aan zijn proefstuk toe, want hij is ook de man achter The Villa, de trendy discotheek in Antwerpen waar BV’s en topvoetballers graag over de vloer komen en uitpakt met internationale celebrity-gasten. The Villa kreeg recent een tweede vestiging in het Leuvense.

https://www.instagram.com/p/B4Xjq5inRz4/?utm_source=ig_web_copy_link
Vincent Van Trier, de eigenaar van onder meer The Villa en Carré

Met de overname van de Carré stijgt Van Triers belang in het BV-wereldje. Het zag er een vier jaar geleden nog veel minder rooskleurig uit. Hij werd toen veroordeeld voor oplichting als promotor voor de Antwerpse nachtclub Roxy, na een conflict met de zaakvoerders.

Meer