De speurders gingen langs bij Standard-voorzitter Bruno Venanzi en op Sclessin.
Volledig scherm
De speurders gingen langs bij Standard-voorzitter Bruno Venanzi en op Sclessin. © Belga/Photo News

Speurders nemen drie transferdossiers mee na huiszoekingen bij Standard en voorzitter Venanzi: “Er wordt ons niets ten laste gelegd”

Belgisch voetbalDe politie van Luik heeft deze ochtend een huiszoeking gedaan bij Bruno Venanzi, sinds 2015 de voorzitter van Standard. Nadien vielen de speurders ook binnen op Sclessin, het stadion van de Rouches. De huiszoekingen gebeuren in het kader van het onderzoek naar voetbalmakelaar Christophe Henrotay. Volgens Standard wordt zowel de club als de voorzitter niets ten laste gelegd, maar de speurders zouden wel de transferdossiers van Christian Luyindama, Collins Fai en Sambou Yatabaré hebben meegenomen.

9 reacties

  • Ricky Lambreghs

    4 jaar geleden
    @ Johannes Lagendijk. Ik denk niet dat dit een nationaal probleem is maar wereldwijd ook in Nederland.
  • Patrick Vriends

    4 jaar geleden
    Komt niks van zoals elke keer .
  • Johannes Lagendijk

    4 jaar geleden
    De zoveelste zaak. En daar moeten wij in Nederland een BENE-Liga mee gaan vormen??
  • Rudy Jacobs

    4 jaar geleden
    ze zouden beter ens binnen vallen bij al diegene die aan graai politiek doen ,ben er van overtuigd dat ze daar heel veel meer zouden vinden,maar dat gebeurd niet in dit land.
  • glenn wouters

    4 jaar geleden
    Met veel bombarie binnenvallen, grote koppen in de krant, en een paar maanden later zitten de makelaars gewoon weer op hun plaats. Verdeel en heers noem ik dat. En dan moet voetbal geloofwaardig zijn? Is er eigenlijk al iemand fatsoenlijk gestraft van de operatie propere handen, en wat heeft onze spijtoptant al verteld?