Brugse politie pakt drie drugsdealers op en maakt indrukwekkende buit

© tlg

De Brugse politie heeft drie drugsdealers opgepakt. Ze vielen afgelopen donderdag in verschillende woningen in Brugge binnen. En daarbij stootten ze op een aanzienlijke buit. De drie dealers zijn door de onderzoeksrechter aangehouden en zitten sindsdien in de cel.

tlg

7,7 kilogram marihuana, 140 gram hasj, 350 gram cocaïne, 11.500 euro cash geld, een Rolex-horloge van 9.000 euro, een tiental paar schoenen van het designmerk Louboutin en verschillende andere luxegoederen. De buit die het drugsteam van de Brugse recherche vorige week donderdag kon maken was indrukwekkend. Ze vielen in verschillende woningen binnen naar aanleiding van een gerechtelijk onderzoek naar enkele drugsdealers.

Ze konden er uiteindelijk drie oppakken. Zij verschenen voor de onderzoeksrechter en werden aangehouden. “In het nieuwe Zonaal Veiligheidsplan is de jacht op drugsdealers als één van de prioriteiten voor het Brugse korps opgenomen”, zegt Lien Depoorter, woordvoerster van de Brugse politie. “Deze vangst is al meteen een opsteker voor de politiemedewerkers en het Brugse gerecht.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen