De twee beelden die Vanessa Bryant deelde op Instagram: links Kobe met dochtertje Gigi, rechts één van de laatste beelden van het gezin alvorens het uiteen werd gerukt.
Volledig scherm
De twee beelden die Vanessa Bryant deelde op Instagram: links Kobe met dochtertje Gigi, rechts één van de laatste beelden van het gezin alvorens het uiteen werd gerukt. © Instagram

Weduwe Kobe Bryant deelt hartverscheurende foto en laat voor het eerst van zich horen: “We zijn er helemaal kapot van”

Kobe Bryant overledenHet is nu vier dagen geleden dat Kobe Bryant (41) en zijn dochtertje Gianna (13) samen met zeven anderen het leven lieten bij een helikoptercrash. Weduwe Vanessa Bryant liet middels een statement op Instagram zopas een eerste keer van zich horen na het vreselijke voorval. “Er zijn geen woorden die kunnen beschrijven hoeveel pijn dit nu doet”, klinkt het in de uiterst emotionele boodschap.

6 reacties

  • Daisy Daelemans

    4 jaar geleden
    Veel te jong, sterkte aan de familie, RIP Kobe en Gianna.
  • Stef Geentjens

    4 jaar geleden
    Kobe Bean Bryant zal nooit vergeten worden hij was een levende legende. Kobe wilde in zijn jeugd zoals micheal Jordan worden. nu wil iedereen zoals Bryant worden. Telkens we om 08:24 een propje in de vuilbak gooien zullen we for kobe roepen, R.I.P Kobe & Gianna de wereld heeft 2 engelen veel te vroeg moeten afgeven aan de hemel.
  • Sandra Hunninck

    4 jaar geleden
    Je moet het maar kunnen zo je mooie gezin op foto te laten zien hoe sterk van zijn moedige vrouw ik zou het zelf niet aankunnen zo twee naaste mensen en Geliefde moeten afgeven tegelijkertijd vreselijk veel sterkte aan de familie
  • Ingrid Charlier

    4 jaar geleden
    Je man en je kind verliezen. Hoeveel verdriet kan een mens aan.
  • Linde Segaert

    4 jaar geleden
    Dit lijkt wel een artikel voor in Dag Allemaal... Lijkt mij heel logisch dat Vanessa zich zo voelt zo kort na dit drama... Vermoedelijk hoeft echt niemand hiervan overtuigd te worden.