Op zoek naar een huisje aan (of in) het water? Dit is je kans

© mvn

Wie droomt niet van een gezellig stekje aan het water? Een huisje op een fantastische locatie waarvoor je geen uren hoeft in de file te staan om bij warm weer even te kunnen pootjebaden. Als je permanent wil pootjebaden in je ‘achtertuin’, dan is nu het moment aangebroken.

ddj/tlg

Het rijhuisje ter hoogte van het Eiland en de Oostmeers staat namelijk te koop. Het huisje is wereldberoemd in Brugge omdat vorig jaar de achtergevel instortte en de badkamer, lavabo en douche inclusief weken in de reitjes lag te dobberen (foto). Een kraan kwam de brokstukken toen uit het water halen maar ondertussen werd het de plek bij uitstek voor toeristen om een selfie te nemen.

De woning staat sinds kort voor 120.000 euro te koop bij Notaris Bossuyt en die ziet het alvast zitten. “Alles raakt verkocht tegen de juiste prijs”, zegt de notaris met de glimlach. Hij kreeg de woning pas deze week in portefeuille en blijkbaar zijn er al gegadigden. “We kregen al aanvragen voor de woning, maar sturen de meeste mensen voor alle zekerheid toch richting het huis van de Bruggeling zodat ze goed op de hoogte zijn van wat mogelijk is bij de renovatie.” Op het stuk dat weggevallen is, mag naar verluidt niet meer gebouwd worden.

Geïnteresseerden hoeven alvast de moeite niet te doen om een afspraak te maken voor een bezichtiging want het interieur, dat kun je vandaag nog altijd perfect bezichtigen vanop straat.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen